Meidenteam VV Dubbeldam verrast met Danfoss Drives jubileum sportbidons

#danfossdrives50

Meidenvoetbalteam VV Dubbeldam MO15-2 verrast met Danfoss Drives sportbidons Tijdens de Maritime Industry, vorige week in Gorinchem, kregen onze bezoekers in het kader van het 50-jarig jubileum van Danfoss Drives een sportbidon. Wilt u uw jeugdteam ook verrassen met Danfoss sportbidons laat het ons dan weten!

- dinsdag 5 juni 2018 Op Danfoss Drives

Tijdens de beurs maritime Industry kwam mede-standhouder Richard van der Straaten van TVM en trainer/coach van meidenvoetbalteam MO15-2 van VV Dubbeldam naar ons toe en vroeg, onder het mom van niet geschoten is altijd mis, of wij zijn meiden wilden sponsoren met de Danfoss Drives sportbidons.
Dit vonden wij een leuke actie en zo kon Richard afgelopen weekend zijn team verrassen met de drinkflessen.

"Nogmaals dank voor de bidons we hebben ze vandaag bij een toernooi al gelijk in gebruik genomen en de meiden waren blij verrast. Het is een mooi team om te coachen, heerlijke pubermeiden. We zijn deze competitie in een nieuw elftal gestapt en zijn toch mooi 5e geworden. Dit terwijl we tegen allemaal teams speelden die al langer met elkaar spelen en ook best wel groter waren dan de onze. We zijn er trots op.
De meiden spelen bij VV Dubbeldam, in de gemeente Dordrecht. We gaan het volgende seizoen over naar een hogere leeftijdsklasse (Meiden onder de 17) en hopen daar weer een mooi resultaat te kunnen neerzetten, maar het belangrijkste is dat ze er veel plezier aan gaan beleven", aldus Richard.

Wilt u ook uw jeugdteam verrassen met deze sportbidons?
Vanwege het 50-jarig jubileum van Danfoss Drives willen wij deze actie een vervolg geven.
Heeft u ook een jeugdteam dat u wilt verblijden met de Danfoss sportbidons? Stuur dan een bericht naar marketing@danfoss.nl, t.a.v. Sylvia Heije, en vermeldt daarin om wat voor team het gaat.

Uit alle aanmeldingen kiezen wij max. 20 teams, die ieder een doos met Danfoss sportbidons ontvangen.
Het enige dat wij vragen is een leuke teamfoto met de bidons en een kort stukje over het team wat wij mogen plaatsen op onze website en social media.

#danfossdrives50

 

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek