Wat is uw passie?
Vertel het ons op de WoTS!

WoTS, 2-5 oktober Utrecht, Stand 11C038

Welkom bij Danfoss op 11C038 tijdens WoTS 2018 Vijf werelden, waaronder die van Motion & Drives.
Diverse seminars, zoals op 3 okt: De Energie Efficiënte Fabriek in 2028.
VLT Wireless Communication panel LCP 103 is genomineerd voor de TechAward!
Vele leveranciers, maar de lekkerste koffie & stroopwafel vindt u bij Danfoss, C038 in hal 11.

- vrijdag 18 mei 2018 Op Danfoss Drives

U kent Danfoss. Wij bestaan immers al 85 jaar.
Kent u ook onze VLT en VACON frequentieregelaars? Dit jaar is het maar liefst 50 jaar geleden dat de eerste Danfoss drive geproduceerd werd. En natuurlijk is er in die 50 jaar veel veranderd en zijn de drives compacter en nog energiezuiniger geworden. Maar een ding is er niet veranderd ... onze passie voor kwaliteit. #danfossdrives50

Wat is uw passie?
Kom langs op onze stand, 11C038, tijdens de WoTS, 2-5 oktober in Utrecht. Bestel uw gratis entreebewijs via de persoonlijke aanmeldlink onderaan deze pagina.

WoTS 2018 Seminar: 
Wat moet ik nu doen voor een energie efficiënte fabriek in 2028?
Het seminar vindt plaats op woensdagmiddag 3 oktober 2018 in Jaarbeurs (Media Plaza) 12:00 – 15:00 uur (incl. lunch).
Presentaties van: Aerzen Nederland B.V. - Festo B.V. - Danfoss Drives - SMC Pneumatics B.V. - Tetra Pak Processing - Weidmüller - RVO - WAGO Nederland

Presentatie Danfoss door Wouter Wolters:
Hybride energie; opwekking en opslag 
De wereld om ons heen wordt meer en meer elektrisch.
Hoe kunnen we deze energie zo optimaal mogelijk benutten?
Door machines en processen uit te rusten met systemen voor energieopslag is het mogelijk de energiekwaliteit aanzienlijk te verbeteren en de prestaties en het algehele rendement naar een hoger niveau te brengen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we tijdens dit seminar dieper in op procesoptimalisatie, energieopwekking en energieopslag.

Trots op nominatie TechAward!

VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 is genomineerd als innovatie voor de TechAward: World of Automation - Motion en Drives
De VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 is een draadloze communicatiemodule, ontworpen volgens de IEEE 802.11 standaard. De module kan gebruikt worden, wanneer deze is aangesloten op een frequentieregelaar, waarmee het functioneert tussen drive en telefoon of tablet, met de MyDrive Connect app, welke beschikbaar is voor zowel Android & iOS.
De VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 is een slimme oplossing voor lastig bereikbare situaties, bijvoorbeeld: een frequentieregelaar die ingebouwd is in een luchtbehandelingskast, in een machinekamer, op een kraan of in een ander type machinebehuizing; hierbij is draadloze connectiviteit, bediening en toezicht via een telefoon of tablet een uitkomst.

Uit de 22 inzendingen is de VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 dankzij stemmen en de beoordeling van de vakjury als een van de vier genomineerden uitgekozen. Op donderdagavond 4 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

50 jaar passie voor Danfoss Drives

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek